Ty decydujesz, co jest udostępniane
Twoje treningi są prywatne. Trener widzi to, co dla ciebie napisał, oraz każdy trening, który zdecydujesz się mu udostępnić, jeden trening i jednego trenera naraz.
Udostępnianie to twój wybór, osobno dla każdego treningu
Trener może obejrzeć udostępniony trening, zapytać o niego swojego Assistanta i powiązać go ze swoim planem. Nie może go zmienić ani usunąć, a udostępnianie możesz zakończyć w każdej chwili. Notatki w twoim dzienniku zawsze pozostają prywatne.
Opcjonalny Assistant
Poproś wbudowanego asystenta o przygotowanie treningu, edycję szablonu albo znalezienie czegoś w twojej historii, albo sfotografuj odręcznie zapisany trening i pozwól, żeby go odczytał. Każdy wynik sprawdzasz i stosujesz ty; nic nie zmienia się samo. Gdy z niego korzystasz, twoje polecenie i potrzebne dane przetwarza nasz dostawca AI.
Szczegóły są w polityce prywatności, napisanej tak, aby zgadzała się z tym, co aplikacja naprawdę robi.