U bepaalt wat er wordt gedeeld
Uw trainingen zijn privé. Uw coach ziet wat die voor u heeft geschreven, en elke training die u ervoor kiest met die coach te delen, één training en één coach tegelijk.
Delen is een keuze die u per training maakt
Een coach kan een training die u hebt gedeeld bekijken, er de Assistant over vragen en de training koppelen aan een plan van de coach. De coach kan die niet wijzigen of verwijderen, en u kunt op elk moment stoppen met delen. Uw dagboeknotities blijven altijd privé.
Een optionele Assistant
Vraag de ingebouwde Assistant om een training op te stellen, een preset te bewerken of iets in uw geschiedenis te vinden, of fotografeer een met de hand geschreven training en laat de Assistant die voor u lezen. U controleert en past elk resultaat zelf toe; er verandert niets vanzelf. Wanneer u de Assistant gebruikt, worden uw verzoek en de gegevens die daarvoor nodig zijn verwerkt door onze AI-aanbieder.
De details staan in de privacyverklaring, geschreven zodat die overeenkomt met wat de app echt doet.